La Fira del Vehicle d'Ocasió de Manresa ha servit per constatar que el mercat dels cotxes de segona mà està creixent. El certamen ha estat un reflex de l'estat de salut del mercat en els darrers mesos, i al llarg del cap de setmana les concessionàries presents al Palau Firal han venut en total 86 vehicles, una xifra lleugeramet superior a la de l'any passat.

Ahir al matí desenes de visitants entraven contínuament al Palau Firal per veure els vehicles exposats. «Aquest any potser no hi ha tants visitants com altres anys en el certamen, però el ritme de vendes és bo. El fet que la gent s'hagi de desplaçar per veure els cotxes fa que s'apropin persones interessades a comprar-ne un», explicava ahir Xavi Casado, cap de vendes dels vehicles d'ocasió de Sarauto.

Els responsables de vendes no només estaven satisfets per les vendes del cap de setmana, sinó perquè el balanç dels darrers mesos és positiu en el sector. «Hem tingut mesos bons en què hem notat especialment un creixement, ens hem apropat als moments bons de la venda de vehicles», explicava per la seva banda Xavier Pérez, responsable de vendes de Motorcat Premium.

Els visitants tenien l'oportunitat de mirar els preus i l'interior de 400 cotxes que ocupaven el Palau Firal de Manresa en el marc de la fira. Al certamen van participar gairebé tots els concessionaris oficials de vehicles de Manresa, que estan associats al Grup d'Automoció de Manresa, i per segon any consecutiu també hi havia la majoria d'empreses de compravenda de vehicles de la comarca del Bages.