Noranta persones es van apuntar al segon acte organitzat per commemorar els 50 anys del Mijac Sagrada Família, que va consistir en una visita a la Sagrada Família, a Barcelona. El proper acte ja serà la tradicional Caminada Joan Vila, que es durà a terme el 18 de novembre, i el gener es farà la inauguració d'una placa commemorativa d'aquest mig segle.

En la sortida a Barcelona, els dos autocars que van portar els participants -l'acte era obert a tota la ciutadania- van sortir de davant el mercat de la Sagrada Família. Arribats a la basílica hi va haver temps per esmorzar i, tot seguit, els assistents es van repartir en tres grups per començar el recorregut guiat que els va permetre aprofundir en el significat de l'arquitectura de l'obra de Gaudí. Una fotografia del grup davant del temple va deixar constància de l'excursió, organitzada per la Comissió dels 50 anys de Mijac Sagrada Família de Manresa.

Dins els propers actes previstos, a banda dels esmentats, hi ha un concert commemoratiu (febrer), una exposició dels 50 anys, una missa i un sopar de germanor.