Manresa celebra avui el Carnestoltes Infantil, que anirà dedicat a les civilitzacions, a proposta de les AMPA de la ciutat, mentre que la Carnavalada a la Manresa de Xàldiga no es farà (vegeu Regió7 del 27 de febrer).

Avui, a 2/4 de 12, la gran cercavila infantil s'iniciarà a la Plana de l'Om i seguirà pel Born, Sant Domènec, Àngel Guimerà (s'evita el Passeig per la coincidència amb el Fora Stocks), plaça de Lluís Companys i Carrasco i Formiguera. És previst que les set comparses participants arribin a la plaça de la Font de les Oques cap a la 1 del migdia, on hi haurà la festa final, conduïda per Oriol Garriga. El rei i la reina Carnestoltes, els actors Climent Ribera i Irene Mas, acompanyaran els participants en tot el recorregut i dalt d'una car-rossa decorada amb elements referents a diverses civilitzacions.

A la rua infantil s'han inscrit uns 2.500 participants en 16 grups: les associacions de mares i pares de 14 escoles de la ciutat, el Centre Obert Sergi Aguilera i l'Associació Centre Cultural Xinès de Manresa. Es calcula, però, que s'arribarà a les 3.000 persones amb altres participants que s'hi afegiran al final de la rua.