David Aaron López Martí, nascut al barri de les Escodines de Manresa el 1968 i exalcalde de Callús com independent (2003-2008), podria ser el nou regidor d’Urbanisme de la ciutat si el republicà Marc Aloy és alcalde.

Els republicans han presentat, en una roda de premsa al Pont Nou, la incorporació de David Aaron López a la llista a les municipals.

El 2008 va oficialitzar la seva renúncia a l’alcaldia. Va tancar així una etapa de cinc anys al capdavant de l’Ajuntament de Callús, i vuit més com a regidor. López, del Moviment Alternatiu de Callús (MAC), va deixar el càrrec per afrontar un nou repte professional al Consell Insular d’Eivissa.

Arquitecte, Tècnic Urbanista, és Màster Professional en Estudis Territorials i Urbanístics. Ha treballat d’arquitecte als ajuntaments de Sabadell, Navarcles, Avinyó i Sant Fruitós de Bages. Director dels Serveis Tècnics Territorials a l’Ajuntament de Badia del Vallès, Director Tècnic de l’empresa pública de turisme del Consell Insular d’Eivissa, Director Insular de Territori i Mobilitat del Consell Insular d’Eivissa.

Entre el 2002 i el 2008 va ser soci i membre de l’executiva de Ciutadans pel Canvi, el moviment polític creat per Pasqual Maragall.