Creu Roja a Manresa organitza el proper dia 8 de juny la sisena Caminada nocturna i la quarta Passejada Nocturna Familiar, amb un escape walking, on les famílies hauran de jugar a descobrir una sèrie d'enigmes durant tot el circuit.

Tots els diners recaptats aniran destinats a lluitar contra la pobresa.

La Caminada nocturna s'iniciarà a les 21:00 h de la nit al costat del pavelló del Nou Congost i el seu recorregut serà d'11,5 km que permetran descobrir interessants i atractius paratges en un context nocturn.

El circuit de la Passejada Nocturna Familiar tindrà un escape walking on tota la família haurà de resoldre els enigmes que vagin trobant durant el circuit de 5 km, per tal que els més menuts de casa puguin gaudir i jugar amb família d'una passejada nocturna.

Les inscripcions

El preu de la inscripció és de 8 euros i de 5 els menors de 12. Cadascun dels participants rebrà amb la inscripció una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja valorada en 5 euros, a banda de l'avituallament.

Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones amb dificultats per a la seva integració social que atén actualment la institució.