La Fundació del Convent de Santa Clara organitza aquest dissabte, als jardins del mateix convent, la Fireta de Nadal on s'exposaran i es vendran manualitats nadalenques que s'han elaborat en el decurs dels darrers mesos per part de voluntàries als tallers de la mateixa entitat.

En paral·lel, en diferents franges horàries, es faran visites guiades al conjunt patrimonial que data de finals del segle XIII. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a través del correu info@fundaciodelconventdesantclara.org i del telèfon 93 836 26 75. La durada aproximada del recorregut és d'uns 45 minuts.

La Fireta de Nadal començarà a les 12 del migdia i romandrà oberta fins a les 8 del vespre, sense interrupció al migdia. Qui vulgui, a les 2 de la tarda, podrà participar d'un dinar barbacoa. Hi haurà diferents paradetes amb manualitats i actuacions musicals en directe de la Capella de Música Burés i de Xevi Serra. En el vessant gastronòmic més dolç, hi haurà tastos de coques, galetes i pa de pessic elaborats al monestir. La Galeta del Convent, que es va presentar la primavera passada, es tornarà a posar a la venda.

Tots els diners que es recaptin es destinaran al finançament de projectes de la pròpia fundació, entre els quals la plataforma d'aliments, els pisos per a famílies sense recursos o la residència per a persones necessitades, sovint sense xarxa familiar.