Una de les estampes habituals per aquesta pandèmia són les cues al carrer. A l'oficina de Cor-reus de Manresa és habitual veure'n. Per evitar les llargues esperes que comporten, l'empresa ha posat en marxa un servei de cita prèvia per triar el dia i l'hora.

El servei es pot sol·licitar a través de la web www.correos.es, de l'App i de l'oficina virtual de Cor-reus. La selecció de l'hora i del dia generaran al client un codi que només haurà d'introduir a la màquina de torn que hi ha a l'entrada de les instal·lacions per ser atès de manera immediata.

Quan es fa la petició, el sistema escull els trams horaris de mínima afluència, de manera que el client pugui triar amb la garantia que serà atès quan arribi. És a dir, que l'adreça a les hores de menys afluència. A més a més, hi haurà una finestra de temps, abans i després de l'hora demanada, per tal que si s'avança o s'endarrereix pugui ser atès igualment.

Majors de 65 anys

En el cas de les persones de més de 65 anys s'ha posat a la seva disposició un telèfon d'atenció, el 915 197 197, perquè puguin demanar cita prèvia en aquesta oficina mitjançant una trucada, i es garantirà encara més la seva seguretat.