Manresa Turisme posarà a la venda a partir de dilluns mascaretes de la ciutat. El disseny ha estat creat per la marca manresana Killing Weekend i permet lluir dos models en una sola mascareta, ja que és reversible. Per una banda, sota tons blaus, es barregen les imatges de la Seu, la Cova i del Carrer del Balç, els tres principals recursos turístics de la ciutat. L'altra cara de la mascareta és negra. Les dues cares porten el lema Manresa, cor de Catalunya.

Es tracta d'una mascareta de teixit certificat FP2, reversible i amb un regulador que permet ajustar-la a totes les faccions i també dur-la penjada al coll quan no es fa servir. La voluntat és poder anar ampliant les propostes de mascaretes de Manresa Turisme a altres proveïdors locals.

A banda de la mascareta, altres productes de marxandatge de la ciutat ja segueixen aquest disseny, com les tasses, les llibretes o les bosses de roba.

Les mascaretes —que també lluirà l'equip de Manresa Turisme— es posaran a la venda a partir de dilluns 28 de desembre a un preu de 15 euros a l'Oficina de Turisme, que és oberta de dilluns a dijous de 10 del matí a 2 del migdia, divendres i dissabtes de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia. Els dies 25 de desembre i 1 de gener l'oficina romandrà tancada.