La Fundació Althaia ha comunicat una nova defunció a causa de l'epidèmia a les seves instal·lacions. Amb aquestes ja són 54 les defuncions per coronavirus que hi ha hagut enguany als centres assistencials de la ciutat.

Sumant les de Sant Andreu, entre els dos centres assistencials hi ha hagut 378 víctimes mortals. Va ser el 15 de desembre quan es va creuar la barrera de les tres-centes defuncions a causa de l'epidèmia als centres assistencials de la ciutat, i en dos mesos s'han sumat setanta-vuit defuncions.

Totes aquestes dades mostren una mitjana de víctimes mortals superior a una al dia i dona idea de la gran afectació que està tenint, també, la tercera onada de l'epidèmia a la ciutat i el cost que està suposant en pèrdua de vides humanes.

A hores d'ara hi ha 77 persones ingressades per covid-19 a la Fundació Althaia, que s'han de sumar a les que reben atenció a l'Hospital de Sant Andreu, i que dimarts passat, el darrer dia que la institució va oferir dades de seguiment, eren 39. Això suposa a l'entorn de cent vint ingressats. Althaia ha donat fins ara 1.904 altes a pacients ingressats per covid-19.