Qui canta, els mals espanta. I qui juga també. Per intentar recuperar certa normalitat enmig de l'emergència sanitària i generar un efecte positiu en l'ambient, i jugar sempre hi ajuda, aquest pròxim cap de setmana se celebrarà al Museu de la Tècnica la desena edició del Tast de Jocs. Enguany és coorganitzat pel CAE i el Parc de la Sèquia. Serà la desena edició. L'any passat es va haver de suspendre perquè es va decretar l'estat d'alarma i el confinament.

S'ha reduït la dimensió de l'edició d'enguany a causa de la covid, però tot i així qui passi pel museu tindrà a la seva disposició prop de 200 jocs de taula. L'edat mínima per participar-hi és de 3 anys. No hi ha límit per la banda alta. Hi haurà 25 taules de joc repartides per tot el museu on grups bombolla, amb un màxim de 6 persones per taula, podran jugar. La seguretat dels assistents es primarà per sobre de tot amb la complicitat de l'amplitud i la ventilació del Museu de la Tècnica. Fins ara se celebrava al Casino.

A la presentació el responsable del CAE, Nasi Mununcill, va explicar que «altres anys era molt dinàmic, i això s'ha replantejat». Hi haurà una trentena de monitors. El director del Museu de la Tècnica, Eudald Serra, va reivindicar que «els museus són espais segurs. Que la gent perdi la por. Si tots respectem les mesures de seguretat no hi ha d'haver problemes». Laia Muns, del Parc de la Séquia va destacar la col·laboració entre entitats.

El Tast de Jocs se celebrarà el 17 i 18 d'abril de les 10 del matí a 2/4 de 2 i de les 5 a 2/4 de 9. L'aforament serà limitat i és recomanable fer inscripció prèvia a la web del Parc de la Sèquia.