Unes 600 persones de l’àmbit sanitari, d’emergències, de seguretat, d’entitats socials i en general, vinculades al voluntariat manresà, han participat aquest diumenge al matí en l’enregistrament d’un videoclip en ple carrer per reconèixer l’esforç i el compromís «de totes les persones que són a primera línia en la lluita contra la pandèmia», segons ha explicat la priora del Convent de Santa Clara, sor Lucía Caram, que ha estat una de les impulsores de l’esdeveniment.

Tots els voluntaris, distribuïts en grups i identificats cadascun amb la corresponent armilla, si en tenen, seguien les coreografies de la cançó Serem Huracans que s’anaven indicant des d’una plataforma elevada. L’escena ha ocupat tot l’ample de la carretera de Vic entre el carrer Indústria i el Pont de Ferro, i s’han enregistrat diverses peces, algunes amb bengales incloses, que es mostraran a través de les xarxes socials amb els coixinets #invulnerables i #avancemjunts, i de cara a la setmana que ve es farà una tria del millor muntatge, i se’n farà una presentació per als mitjans de comunicació.

22

600 voluntaris fan un videoclip a Manresa en agraïment al personal sanitari JORDI BIEL

L’acte, que s’ha enregistrat amb diverses càmeres i amb un dron, també ha comptat amb la participació de vehicles dels serveis sanitaris, policials, de protecció civil i d’emergència, que han circulat en caravana des del Palau Firal fins a l’extrem inicial de l’escenari d’enregistrament entre aplaudiments dels voluntaris i del públic que hi havia als voltants. Un cop allà, el personal ha seguit tota la gravació, d’un parell d’hores de durada, amb els vehicles aturats.