Perú, Índia, Israel, Xile i els Estats Units són alguns dels països on han arribat les imatges del bany de masses que van rebre Shakira i Ozuna a Manresa. Ambdós cantants van gravar un videoclip a la capital del Bages entre la tarda de dissabte i la matinada de diumenge i ho van fer rodejats de seguidors durant les dotze hores de rodatge. L'alta presència d'espectadors durant tot moment va propiciar que les imatges acabessin fent la volta al món.

43

Shakira i Ozuna graven un videoclip a Manresa Oscar Bayona/Arxiu particular

Regió7 ja va avançar-ne la possibilitat divendres, però la presència de Shakira i Ozuna a la ciutat no va deixar ningú indiferent.

De seguida, els curiosos van acumular-se davant del primer indret de rodatge, el supermercat Llobet del carrer Roger de Flor. Allà fins i tot els seguidors van arribar a arraconar Ozuna contra un dels vehicles de l'equip. Tothom volia fer-se una fotografia amb les estrelles per immortalitzar el moment.

Ja cap el tard, l'equip es va desplaçar cap a la Muralla del Carme, la de Sant Domènec, el carrer Jaume I i un tram de la carretera Cardona. La zona reproduïa l'atmosfera de Nova York, amb taxis, policia i autobusos d'època. Part de la capital del Bages es convertia durant unes hores en una ciutat estatunidenca que presenciava com dues estrelles internacionals de la música hi mostraven les seves millors virtuts.

Si abans de l'arribada dels artistes l'expectació era màxima, els crits d'eufòria no van trigar a escoltar-se quan els artistes van trepitjar la zona per primer cop.

Els curiosos allà presents van poder presenciar el rodatge en primera persona. Els artistes no van parar de rebre aplaudiments i afalacs en tot moment. De fet, va haver-hi curiosos que van quedar-se al carrer fins passades les sis de la matinada. Hi ha fins i tot qui puntualitzava que el rodatge coincidia amb la Diada de Catalunya i, per tant, ambdós artistes passaven l'inici del dia a la capital del Bages. "Ozuna i Shakira vivint la Diada a Manresa", recordava @eledelibra.

No és el primer rodatge que la capital del Bages acull en l'últim any. Manresa ha vist passar en els últims messos pels seus carrers personalitats com Liam Neeson, Paco Tous i Michelle Jenner, entre d'altres.