Segueix-nos a les xarxes socials:

Les gangues multipliquen visitants en la segona jornada de les Fires de Setembre

La FiraStiu de la UBIC es va omplir de gent buscant oportunitats entre els articles que es venien

Les gangues multipliquen visitants en la segona jornada de les Fires de Setembre

La possibilitat d’adquirir peces de roba, bosses de mà o articles de cuina a bon preu va demostrar, ahir, una vegada més, el seu poder d’atracció en la segona jornada de les Fires de Setembre, en què la UBIC va sumar la FiraStiu a la Fira de Setembre del dia abans, organitzada en aquest cas per la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

La fira de la UBIC va omplir de parades el tram que va de la plaça de l’Onze de Setembre a la plaça Espanya. En alguns moments del dia, com al migdia, hi va haver una gentada remenant entre els articles que s’hi venien. Fins i tot a l’hora de dinar hi va quedar gent mirant el gènere. A banda de l’oferta per comprar, es va muntar un inflable pensant en els infants i es va fer una prova d’agility caní que va ser seguida per força gent.

Com a nota discordant de la bona marxa del cap de setmana, es pot destacar el gran contrast estètic entre algunes parades, com les dels botiguers i les que hi havia a Crist Rei, de color blanc i que feien goig, amb d’altres que estaven especialment atrotinades.

Prem per veure més contingut per a tu