Segueix-nos a les xarxes socials:

Crida a participar a l'acte institucional de la Diada de l'11-S a Manresa

L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral

Aquest any el parlament anirà a càrrec de la historiadora berguedana Rosa Serra Rotés.

Crida a participar a l'acte institucional de la Diada de l'11-S a ManresaARXIU/OSCAR BAYONA

El dilluns 11 de setembre, a les 11 del matí, se celebrarà l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Onze de Setembre de Manresa convocat per l’Ajuntament de Manresa.

Aquest any, el parlament anirà a càrrec de la historiadora Rosa Serra Rotés.

L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral. Els col·lectius interessats caldrà que contactin amb l'Ajuntament abans del dijous 7 a través del telèfon 93 878 23 13 o bé escrivint a l'adreça de correu electrònic protocol@ajmanresa.cat

La celebració s’iniciarà amb el Ball d’Homenatge a càrrec de la dansaire Clara Puig Mas, de l’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages.

A continuació, hi haurà la intervenció de la historiadora berguedana Rosa Serra Rotés i el parlament de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia.

Seguidament, es farà l'ofrena floral de l’Ajuntament de Manresa, institucions i de les entitats manresanes que s’hi adhereixin.

L’acte serà conduït per la periodista Montserrat Morera Pedreño i comptarà amb la presència de representants de la delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya central i del Consell Comarcal del Bages.

L’himne nacional de Catalunya serà interpretat per diferents corals de Manresa: Capella de Música de la Seu, cor parroquial de Sant Josep del Poble Nou, coral Eswèrtia, coral Font del Fil i Orfeó Manresà, així com el públic assistent.

La pubilla i l'hereu de Manresa tanquen cada any l'ofrena floral a la plaça 11 de Setembre

Finalment hi haurà ballada de sardanes amb la col·laboració de sardanistes del Grup Sardanista Dintre del Bosc, el Casal Cultural Dansaires Manresans i el Foment de la Sardana de l’Agrupació Cultural del Bages.

L’Ajuntament convida les entitats i associacions de la ciutat a participar en l’acte i adherir-se a l’ofrena floral de l'11 de Setembre d'enguany. Per garantir una bona organització recomana a totes les entitats que tinguin previst fer una ofrena floral, que ho comuniquin prèviament i com a màxim el pròxim dijous, 7 de setembre, a l’esmentat telèfon 93 878 23 13 o bé a l’adreça electrònica protocol@ajmanresa.cat.

Prem per veure més contingut per a tu