Crida a participar a l'acte institucional de la Diada de l'11-S a Manresa

L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral

Aquest any el parlament anirà a càrrec de la historiadora berguedana Rosa Serra Rotés.

Les entitats que vulguin fer una ofrena floral ho han de comunicar abans d'aquest dijous

Les entitats que vulguin fer una ofrena floral ho han de comunicar abans d'aquest dijous / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

El dilluns 11 de setembre, a les 11 del matí, se celebrarà l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Onze de Setembre de Manresa convocat per l’Ajuntament de Manresa.

Aquest any, el parlament anirà a càrrec de la historiadora Rosa Serra Rotés.

L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral. Els col·lectius interessats caldrà que contactin amb l'Ajuntament abans del dijous 7 a través del telèfon 93 878 23 13 o bé escrivint a l'adreça de correu electrònic protocol@ajmanresa.cat

La celebració s’iniciarà amb el Ball d’Homenatge a càrrec de la dansaire Clara Puig Mas, de l’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages.

A continuació, hi haurà la intervenció de la historiadora berguedana Rosa Serra Rotés i el parlament de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia.

Seguidament, es farà l'ofrena floral de l’Ajuntament de Manresa, institucions i de les entitats manresanes que s’hi adhereixin.

L’acte serà conduït per la periodista Montserrat Morera Pedreño i comptarà amb la presència de representants de la delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya central i del Consell Comarcal del Bages.

L’himne nacional de Catalunya serà interpretat per diferents corals de Manresa: Capella de Música de la Seu, cor parroquial de Sant Josep del Poble Nou, coral Eswèrtia, coral Font del Fil i Orfeó Manresà, així com el públic assistent.

La pubilla i l'hereu de Manresa tanquen cada any l'ofrena floral a la plaça 11 de Setembre

La pubilla i l'hereu de Manresa tanquen cada any l'ofrena floral a la plaça 11 de Setembre / AJM

Finalment hi haurà ballada de sardanes amb la col·laboració de sardanistes del Grup Sardanista Dintre del Bosc, el Casal Cultural Dansaires Manresans i el Foment de la Sardana de l’Agrupació Cultural del Bages.

L’Ajuntament convida les entitats i associacions de la ciutat a participar en l’acte i adherir-se a l’ofrena floral de l'11 de Setembre d'enguany. Per garantir una bona organització recomana a totes les entitats que tinguin previst fer una ofrena floral, que ho comuniquin prèviament i com a màxim el pròxim dijous, 7 de setembre, a l’esmentat telèfon 93 878 23 13 o bé a l’adreça electrònica protocol@ajmanresa.cat.