La doctora Encarna Sánchez és la nova presidenta del Col·legi de Metges al Bages

Substitueix el doctor Jordi Aligué que havia ocupat el càrrec des del 2018

La doctora Encarna Sánchez

La doctora Encarna Sánchez / Arxiu Particular

Redacció

La doctora Encarna Sánchez ha estat nomenada nova presidenta de la Junta comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), en substitució del doctor Jordi Aligué, que ha ocupat el càrrec des de l’any 2018 fins ara.

Encarna Sanchez Freire és metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària i actualment exerceix com a directora de l’EAP Navàs-Balsareny de l’Institut Català de la Salut (ICS). Ha cursat el Màster Atenció Primària de salut per la UAB i el Màster en Gestió d'Equips i Serveis Sanitaris en la Atenció Primària per la UB.

Experiència

La Junta comarcal del Bages del Col·legi de Metges ha afirmat en un comunicat que la doctora Sánchez "té gran experiència en la gestió d’equips i serveis sanitaris en l’àmbit de l’Atenció Primària i coneix molt bé la realitat de la professió mèdica a la comarca del Bages i les necessitats assistencials del territori".

Aquest relleu en la presidència de la Junta comarcal del Bages es produeix després del nomenament de Jordi Aligué com a tresorer de la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona. La Junta de Govern del CoMB i la Junta comarcal del Bages han agraït al doctor Aligué "la tasca feta al Bages durant aquests anys, així com el seu compromís amb els metges i metgesses de la comarca". El doctor Aligué també seguirà fent la seva tasca assistencial com a metge internista a la Fundació Althaia.