Investiguen els desperfectes causats a la seu de Junts per Manresa

El partit ha denunciat als Mossos la trencadissa de vidres i les pintades amb proclames contra Israel

Vidres trencats a la seu de Junts per Manresa

Vidres trencats a la seu de Junts per Manresa / ARXIU PARTICULAR

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra investiguen els desperfectes causats a la seu de Junts per Manresa amb trencadisses als vidres i diverses pintades amb proclames contra Israel i amb acusacions al partit sobre la seva posició en el conflicte entre israelians i palestins. El partit ha denunciat els danys en el local i la persecució ideològica que asseguren patir i, arran de la denúncia, els Mossos han obert diligències per investigar el cas.

Els fets van tenir lloc el passat 3 de novembre, quan un grup de persones van trencar els vidres de la porta d'accés al local, situat al Passeig de la República de Manresa, i van pintar unes proclames contra el partit: "Israel genocides, Junts còmplices". En les pintades, també hi apareixia la firma Arran. L'endemà, en veure els desperfectes causats en el local, els membres del partit van decidir denunciar els fets als Mossos pels danys materials i per la persecució ideològica que asseguren patir.

Les pintades a la seu de Junts de Manresa es van produir només dues setmanes després d'un altre episodi de vandalisme a la seu de Junts a Barcelona. El passat 18 d'octubre van aparèixer unes pintades a favor de Palestina, en les quals s'acusava el partit de ser "còmplice del genocidi" d'aquest poble.