L'equip de la Síndica de Greuges atén deu queixes i onze consultes en la seva darrera visita a Manresa

Educació, urbanisme, serveis bàsics, serveis socials i mobilitat van centrar les reclamacions, quatre de les quals relacionades amb l'Ajuntament

La Síndica de Greuges, Esther Giménez-Salinas, el seu equip va ser dijous passat a Manresa

La Síndica de Greuges, Esther Giménez-Salinas, el seu equip va ser dijous passat a Manresa / AJM

Redacció

L’equip itinerant de la Síndica de Greuges va visitar Manresa dijous passat, 14 de desembre, per atendre la ciutadania. En aquesta visita va rebre un total de 7 visites presencials i 10 trucades, entre trucades i videotrucades. Les persones ateses al Centre Cultural El Casino, van presentar un total de 10 queixes i van fer 11 consultes.

Les problemàtiques plantejades van ser temes relacionats amb educació, urbanisme, serveis bàsics (electricitat), serveis socials, mobilitat, entre altres. De les 10 queixes presentades, 4 anaven adreçades a l'Ajuntament de Manresa.

La darrera visita va ser l'octubre passat

En la darrera ocasió que l’equip de la Síndica va visitar Manresa, el 8 d’octubre passat, es van atendre 8 visites i 10 trucades o videotrucades, amb 11 queixes presentades i 7 consultes realitzades.

Aquestes xifres són sempre provisionals pendents de si es generen o no queixes o consultes derivades d'aquestes intervencions i els resultats definitius s'acaben recollint en la memòria anual que elabora la Síndica de Greuges i que es pot consultar sempre a la seva pàgina web dins l'apartat Informes ens locals.

L’activitat de la Síndica de Greuges a Manresa es fa en virtut del conveni signat entre l’Ajuntament i el Síndic de Greuges l’any 2017 i prorrogat per quatre anys més el 2021, a través del qual aquesta institució es compromet a fer quatre visites l’any per atendre la ciutadania de Manresa, a elaborar un informe anual i a exposar-lo en sessió plenària.