El xandall s'ha convertit en una de les peces de roba més buscades d'aquesta temporada. No és cap secret dir que ha passat de ser una peça bàsica i simple de l'armari a convertir-se en el look estrella de totes les marques de moda.

Si mirem enrere, ja fa temps que es pot veure que el xandall forma part de l'estètica dels cantants de música llatina i gèneres com el reggaeton o el trap, on sens dubte, Rosalía o Becky G s'emporten la palma amb la seva col·lecció de xandalls de totes les formes i colors. Però no ha estat fins al 2020 quan l'auge del teletreball ha imposat el 'comfy look', fent del xandall la peça imprescindible de la temporada.

És ja una peça imprescindible que avui en dia no només es vesteix a casa, sinó que forma part de l'streetwear i tots els amants de la moda passegen pels carrers en xandall. Per apuntar-se a aquesta tendència, la multinacional britànica JD Sports dona 6 idees per combinar el xandall de la forma més original i trencadora:

Sis idees per combinar el xandall

Amb jaqueta. El xandall s'ha convertit en els nous pantalons vaquers i, com no podia ser d'altra manera, la combinació d'aquest amb les jaquetes bàsiques de fons d'armari, com el trench, la biker o la blazer, et donaran un estilisme desenfadat, còmode i actual amb el toc esportiu que tant agrada.

D'un únic color. Aquest hivern hem dit adéu a les barreges. Ara es porta el monocolor, també en els nostres conjunts de xandall. No tinguis por de vestir el mateix color, i fins i tot, per què no, a dur unes sabates a joc amb la resta de l'outfit. Georgina Rodríguez sol apostar per aquesta mena de combinacions, amb els quals acapara totes les mirades.

Adornat amb complements. Una forma de restar un punt l'esportivitat d'un xandall és afegir complements a l'outfit. Prova de posar-te un collaret daurat o combinar-lo amb una mini bossa curta o embuatada, com ja hem vist en la indiscutible reina de l'urban style, Chiara Ferragni, entre altres influencers.

Amb talons. Són moltes les celebrities que ens han demostrat que el xandall també es pot portar amb sabates de taló. Aquest estil "arreglada però informal" ja l'han lluit figures com Rita Ora o Rihanna i el va iniciar, fa més de 30 anys, Rocío Jurado. Intenta combinar uns pantalons ajustats al turmell, amb una sandàlia de tira final o un stiletto i treu la diva que portes dins.

Vestit i dessuadora. Oblida't de portar camisa i jaqueta per lluir elegant. Combina el teu vestit amb una dessuadora amb caputxa, com ho fa Dulceida o Pelayo Díaz i vesteix l'última tendència per a anar a l'oficina: l'smart casual.

Amb botes. Les botes de tipus militar acordonades o les de tipus track queden perfectes combinades amb un xandall, aconseguint un look casual, còmode i desenfadat, perfecte per anar pel carrer sense necessitat de fer esport. Laura Matamoros és una de les famoses que hem vist amb aquest outfit.