La candidatura d'Oló Som Tots es tornarà a presentar a les eleccions municipals de Santa Maria d'Oló amb una llista que inclourà persones amb l'experiència dels darrers quatre anys de govern, i afegirà noves incorporacions del teixit associatiu del poble, amb l'objectiu de ser «encara més oberta, integradora i transversal».

La llista, associada a ERC, estarà encapçalada per Xavier Baraut, enginyer industrial que ha estat regidor de cultura i esports aquests darrers quatre anys. Baraut prendrà el relleu a Enric Güell, que ha estat alcalde i regidor de l'ajuntament en diferents legislatures.

Fonts de la candidatura han explicat que els principals reptes que es proposen per aquest proper període 2019-2023 són seguir treballant per a una millora en l'ordenació urbanística per «fer front a les noves necessitats poblacionals i econòmiques», i sempre «respectant l'entorn natural». També continuar aplicant «mesures d'estalvi i eficiència energètica» en els equipaments públics, «millorar la vialitat urbana» i «promoure la participació ciutadana, així com el turisme de qualitat».