Castellterçol va retre comiat en un emotiu acte a Ferran Miró i Font, mort sobtadament el cap de setmana. Miró, de 55 anys, era l'actual director de la Coral Castellterçol, que té més de 75 anys de trajectòria i que ja havia dirigit el seu pare.

Persona molt carismàtica, era molt conegut i estimada. Vinculada no solament a les activitats musicals sinó també a totes les entitats locals, participava activament en tot allò que se celebrava tradicionalment a Castellterçol. El diumenge i dilluns de Festa Major era qui dirigia la cobla en la interpretació del ball del Ciri.

El comiat es va fer als jardins de la casa de cultura de cal Recader. Es va fer lectura de diferents textos, entre els quals un escrit expressament per l'exconseller de Salut a l'exili, Toni Comín, donada l'amistat i vinculació que tenia amb Castellterçol i molt concretament amb Ferran Miró i la seva familia.

La Coral Castellterçol acompanyada d'altres cantaires veterans de la mateixa formació, va interpretar tres peces del seu repertori, acabant amb el cant de la Dansa de Castellterçol, que l'auditori va tancar amb llargs i sostinguts aplaudiments, adreçats al difunt i als seus familiars.