El municipi de l'Estany ha estat 12 hores sense llum a conseqüència del temporal de neu i vent. Des d'ahir a mitjanit fins avui al migdia, el 90% de la població ha quedat sense subministrament elèctric. Segons l'alcalde de l'Estany, Salvador Tresserra, el vent i la neu van provocar ahir a la nit «un creuament de cables» en una torre de baixa tensió, que va deixar pràcticament tot el municipi a les fosques. L'avaria també ha afectat més de la meitat de l'enllumenat públic perquè «només funcionava un dels tres transformadors» existents.

Les condicions meteorològiques han dificultat la resolució de l'avaria però, finalment, a les 12 del migdia s'ha pogut solucionar la incidència i el poble ha recuperat el llum. Com a conseqüència de la nevada «per precaució» també s'han suspès les classes a l'escola del municipi i s'ha anul·lat el transport escolar fins a Moià.

A partir de les deu d'aquest matí ha parat de nevar i ha començat a ploure amb força. A les dues del migdia ja s'havien acumulat 50 litres d'aigua.