L’Associació Càncer Infantil del Moianès (ACIM) ha comunicat que, degut a la situació que s'està vivint per la pandèmia a Moià, amb un alt índex de contagis de covid, s'ha decidit anul·lar la Xipifesta, programada per al dissabte 24 de juliol al Parc Municipal per recollir fons per a la lluita contra el càncer infantil. 

En un comunicat, l'entitat exposa que "creiem que és la decisió més sensata i encertada que podem prendre". Tot i això, sí que es manté dempeus la caminada que l'entitat té preparada per a aquell mateix dia. Alhora, avancen que "estem plantejant una alternativa a la festa amb la mateixa intenció, recollir diners per les famílies que pateixen el càncer infantil de prop i/o col·laborar en la investigació d’aquesta malaltia mitjançant una aportació econòmica a hospitals i laboratoris". 

La nova idea passa per "un Verkami on hi haurà diferents opcions per escollir i així poder seguir col·laborant amb la nostra causa". L'entitat hi afegeix que "de seguida que tinguem més informació la comunicarem".