Segueix-nos a les xarxes socials:

El Moianès porta aquest cap de setmana a Granera la festa Viu l'Ecomuseu

Hi haurà una caminada, jocs, una taula rodona, concerts, una fira empresarial, i la presentació del nou centre d'interpretació que es vol fer a l'antic cremador de Castellterçol

El Moianès porta aquest cap de setmana a Granera la festa Viu l'EcomuseuARXIU PARTICULAR

Granera acollirà aquest cap de setmana l'edició d'enguany de la festa Viu l'Ecomuseu del Moianès, la festa major comarcal d'hivern que organitzen el Consell Comarcal i el Consorci per Sant Martí, i que preveu un programa amb una quinzena de propostes entre els dos dies. Diumenge, a més, es farà la presentació del projecte de restauració de l'edifici de l'antic cremador de Castellterçol com a centre d'interpretació de l'Ecomuseu, a les 11 del matí al Casal de Granera.

El programa arrencarà aquest dissabte amb una caminada a les 10 des de Santa Cecília per conèixer la flora i la fauna del torrent de la Riera, i la resta d'activitats de la jornada ja se centraran dins el nucli. Durant el matí hi haurà un joc de sensibilització ambiental al Casal, que a la tarda també acollirà una taula rodona per recordar l'incendi del 2003 a Granera i un concert country al vespre. Per altra banda, l'església de Santa Cecília acollirà un acte d'harmonització d'espais i geobiologia, i a l'església de Sant Martí es farà un concert amb tast de vins del Moianès a partir de les 8.

Diumenge al matí, empreses de turisme i de productes de la comarca trauran les seves parades al carrer. També hi haurà una sessió de ioga somàtic a l'església de Santa Cecília, passejades trementinaires i rondalles a la placeta del carrer Monistrol. Després de la missa a l'església de Sant Martí, hi haurà vermut i ball de bastons de la Colla de Castellar del Vallès. A la tarda, al Casal, mostra de country i fi de festa amb S'temple Bar.

Tant dissabte com diumenge hi haurà jocs de taula gegants.

Prem per veure més contingut per a tu