Subaru ha fet una rentada de cara al BRZ amb un disseny renovat, millores en el comportament dinàmic, més qualitat de rodatge, un millor nivell equipament i una posada al dia del motor.

El que més agrairan els amants d'aquest model són les optimitzacions mecàniques i estructurals, que li atorguen un caràcter més esportiu alhora que emfatitzen el seu confort en carretera. El nou BRZ ofereix un maneig àgil i precís, gràcies principalment al seu motor bòxer atmosfèric d'injecció directa, que manté 200 cv de potència màxima, però amb una resposta i elasticitat millorades.

Les millores afecten també la suspensió, amb més compromís entre esportivitat i confort, així com més estabilitat. S´han reforçat determinades zones clau del xassís, i millorat la insonorització, amb la finalitat d'oferir un menor nivell de vibracions i soroll. L'esportiva línia de fuita de doble sortida, també s'ha redissenyat amb una més qualitat de fabricació per optimitzar el seu rendiment.

Una altra funció que incorppora el nou BRZ és la Track, que permet desconnectar completament els controls de tracció i estabilitat. Addicionalment, el BRZ incorpora per primera vegada el sistema Hill Start Assist, ja conegut en altres models de Subaru, que facilita l'engegada del vehicle des d'aturada en pendents.

El BRZ també s'ha posat al dia estèticament. Els principals canvis en el disseny exterior són les noves òptiques davanteres full led incloent-hi els antiboira davanters, els llums diürnes led, el para-xocs davanter redissenyat que permet una millor refrigeració del motor, les noves llantes d'aliatge de 17 polzades, les noves òptiques posteriors full led amb intermitents que s'activen en cas d'una frenada d'emergència, el nou aleró posterior d'alumini i les redissenyades brànquies laterals.

Les novetats interiors no només afecten la qualitat i disseny de diversos elements, sinó que s´incorporen avenços tan importants com la introducció d'una nova pantalla LCD de 4,2 polzades a color integrada, que inclou noves funcions com el monitor del rendiment del motor, el cronògraf per mesurar temps per volta i el monitor de forces G.

Preus

El nou BRZ s´ha posat a la venda a partir de 29.650 euros per a l'acabat Sport manual, 31.150 euros per a l´Executive amb canvi manual que afegeix seients de cuir i Alcantara. Com a novetat, s'hi afegeix l'acabat Executive associat a una caixa de canvi automàtica de 6 marxes i convertidor de parell amb lleves al volant, per un cost a partir de 32.650 euros.