L'arsenal tecnològic de la gamma Citroën es completa amb la incorporació del nou sistema operatiu Android Auto en els nous Citroëns C3, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, C-Elysée, Jumpy i SpaceTourer. D’aquesta manera, els usuaris de smartphones amb sistemes desenvolupats per Google podran accedir a les aplicacions del seu mòbil des de la pantalla tàctil que incorpora el quadre de comandament dels nous models de Citroën. Fins ara només només estava disponible per iPhone, a través del sistema AppleCar PlayTM.

Seguretat garantida

La novetat tecnològica que arriba a la gamma Citroën ho fa sense renunciar a la seguretat, ja que es pot activar amb la veu, sense que calgui apartar les mans del volant ni la vista de la carretera. Hi ha moltes funcions: triar cançons, crear una agenda de tasques pendents que es trasllada al mòbil, buscar adreces o fer trucades. Tot és possible donant l’ordre en veu alta, sense pitjar cap botó. Amb Android Auto s’utiliza Google Voice, i Siri en el cas d’AppleCar PlayTM.

Navegació 3D

Citroën disposa, a més a més, d’altres sistemes que permeten als conductors estar permanentment informats de què passa. És el cas de l'innovador Citroën Connect NAV, un sistema de navegació 3D que ofereix informació sobre la situació del trànsit i l’estat de les carreteres en temps real, gestionat també per ordres de veu. Està disponible en els nous Citroën C3, C4 Picasso, Grand C4 Picasso i SpaceTourer.

El fet de tenir també el TomTom Traffic fa que aquest sistema es converteixi en una eina imprescindible per planificar qualsevol tipus de trajecte, ja que permet veure la situació del trànsit en temps real i proposa rutes alternatives per completar el recorregut previst tan aviat com sigui possible. A més, ofereix dades sobre el temps, el preu dels carburants o els aparcaments. També hi ha l’opció de visualitzar les zones de perill i tenir dades sobre zones de risc permanent o temporal.

Aplicació My Citroën

Per anar més enllà en la seva filosofia de fer més fàcil la vida de les persones, els conductors que volen continuar navegant un cop han arribat a la destinació i han baixat del cotxe, ho poden fer per mitjà de l’aplicació My Citroën. És un servei personalitzat de Citroën que, per exemple, et recorda on has aparcat, o bé quines són les actuacions de manteniment que calen al vehicle, entre d’altres.

D’altra banda, en cas d’accident, Citroën Connect Box permet enviar un missatge a una plataforma especialitzada de forma manual o, fins i tot, automàtica, amb la identificació del vehicle, les seves coordenades telefòniques i la seva localització geogràfica precisa.