Aquest article és el darrer del suplement del motor del diari Regió7 tal com el coneixem. A partir de dissabte que ve, 27 d'octubre, conjuntament amb el grup Prensa Ibérica (al qual pertany Regió7), s'estrenarà un nou suplement de motor, anomenat NeoMotor. Un producte global, compartit amb els 16 diaris que formen el grup de comunicació, amb el qual es pretén oferir una informació especialitzada del món del motor mitjançant diversos canals de comunicació.

Un projecte que, com assegura el conseller delegat de Prensa Ibérica, Aitor Moll, «és la gran finestra multimèdia del sector i representa una magnífica oportunitat per a les marques, per als anunciats i, per descomptat, per als nostres lectors».

A banda de la publicació setmanal -que estrenarà un disseny completament renovat- el darrer dissabte de cada mes el suplement disposarà d'una paginació ampliada amb una quantitat més gran d'informació sobre el sector. A més, cada tres mesos el projecte NeoMotor oferirà una revista prèmium que combinarà la informació del món del motor amb la d'altres sectors, com les tendències, la tecnologia o el luxe.

Però els continguts en paper només seran una part de les novetats que el grup Prensa Ibérica té previstes, ja que el suport digital tindrà una importància cabdal en el nou projecte. El web especialitzat www.neomotor.es -que estarà integrat a les 16 capçaleres dels diaris del- gaudirà de contingut actualitzat diàriament, galeries de fotos, vídeos de proves i novetats del món del motor. També s'ha fet una gran aposta per les xarxes socials, amb les quals es pretén donar una àmplia cobertura als continguts publicats.

L'objectiu, arribar als lectors

Actualment el grup Prensa Ibérica arriba, a través de les seves 16 publicacions, a 1,5 milions de lectors, 30 milions d'usuaris únics mensuals als suports digitals i 3,4 milions de seguidors a les xarxes socials.

El diari Regió7 té la intenció de continuar donant cobertura a les notícies a escala estatal i, evidentment, a les de proximitat, aprofitant l'oportunitat que ens brinda el nou projecte.