Amb l'UX 250h, Lexus presenta la porta d'entrada al seu catàleg de SUV prèmium electrificats. Una interessant proposta híbrida que en aquesta ocasió ofereix un potència de 184 CV. Amb 4,49 metres de longitud, 1,84 d'amplada i 1,52 d'altura, l'UX 250h ofereix un disseny avantguardista i pensat per afavorir l'aerodinàmica. L'interior de l'UX 250h no té res a envejar per qualitat, materials, ajustaments, tecnologia i acabats als més exclusius representants de la marca.

També cal destacar el seu equipament a nivell tecnològic, amb la incorporació d'una pantalla de 7 polzades, sent opcional el sistema de navegació Lexus de 10,3 polzades. La instrumentació disposa d'una pantalla digital de 7 polzades que, segons versions, s'acompanya d'un Head-Up display. La majoria d'elements que es mostren en aquestes pantalles es controlen des del volant multifunció o des del trackpad amb opció d'escriptura de la consola central. Els passatgers davanters gaudeixen de dues àmplies places, però els ocupants dels seients posteriors no gaudeixen de tant espai. Alhora, el maleter de 320 litres és just per a un model de les dimensions de l'UX.

Aquest Lexus és un crossover de dimensions compactes, però als seus ocupants els transmet la sensació d'anar a bord d'un model de categoria superior. I això és gràcies a una gran estabilitat, a una insonorització i aïllament de l'interior immillorable i a una suavitat de rodament extraordinària. El Lexus 250h combina un motor de gasolina de 2.0 litres, un nou sistema híbrid, una nova bateria compacta i una nova unitat de control de l'energia per generar una potència total de 184 CV. Les reaccions d'aquest conjunt propulsor són progressives però no mancades de contundència, fet que suposa una combinació perfecta per moure el cotxe amb gran agilitat però sense estridències que puguin estressar la conducció relaxada i agradable que s'espera d'aquest model.