L'actor nord-americà d'origen egipci Rami Malek, conegut per protagonitzar la sèrie 'Mr. Robot', es convertirà en el mític Freddie Mercury, el líder de Queen, en la pel·lícula que prepara Fox sobre l'icònic cantant, 'Bohemiam Rhapsody'.

Segons informa Deadline, l'actor de 'Mr. Robot' ha estat el triat per 20th Century Fox i New Regency, que produiran el film juntament amb Graham King i la seva companyia GK Films. Però no només l'actor del 'remake' de 'Papillon' s'uneix al projecte, el mateix mitjà ha confirmat que Bryan Singer està en procés de convertir-se en el director de la pel·lícula.

De fet, el propi Singer ha publicat al seu compte d'Instagram la notícia del fitxatge de Malek, que arriba després de diversos mesos especulant sobre la possible opció que Sacha Baron Cohen signés pel 'biopic' que tenia pensat Sony. El projecte el recull Fox, mentre que Graham King seguirà com a productor.

L'elecció de Malek arriba en el seu millor moment. L'actor acaba de guanyar un premi Emmy a la millor interpretació masculina per 'Mr. Robot' i es troba rodant el 'remake' de la mítica pel·lícula de 1973 'Papillon', en la que compartirà cartell amb Charlie Hunnam. Altres treballs destacables de Malek són 'Las vidas de Grace', 'En un lugar sin ley' i 'The Master'.

Bryan Singer ha estat ocupat aquests anys dirigint les últimes pel·lícules de la saga 'X-Men', 'Dias del futuro pasado' i 'Apocalipsis'. També es troba treballant en '20.000 leguas de viaje submarino', un projecte amb el qual el director i Fox porten ja bastant temps en preproducció. Amb 'Bohemian Rhapsody', el realitzador deixa a un costat la saga de 'X-Men' i tornar a l'essència de cintes com 'Verano de corrupción' o 'Valkiria'.

Un projecte de llarg recorregut

Fox recull el testimoni a Sony com a estudi encarregat de portar la vida de Freddie Mercury a la gran pantalla. Anteriorment es va parlar del possible fitxatge de Sacha Baron Cohen, com també de la possibilitat de veure a Ben Whishaw convertint-se en el desaparegut cantant de Queen i es va especular també sobre la possibilitat que Dexter Fletcher dirigís el projecte.

Fox ja té planejat començar la producció de la pel·lícula a principis del 2017. A l'apartat de producció musical, la cinta comptarà amb Brian May i Roger Taylor, els altres membres de Queen. S'estima que el film s'estreni a la fi de 2017.