Disney ha trobat en la revisió dels seus clàssics una nova màquina de fer diners. Molts dels actors de Hollywood esperen rebre la trucada de l'estudi, que els digui que protagonitzaran la seva pròxima pel·lícula. I no només perquè suposi un gran reconeixement per la seva carrera, sinó perquè els diners que s'embutxaquen arriba a sumes gens menyspreables que, si la taquilla respon, poden convertir-se en astronòmiques.

Arriba en aquest punt la pregunta: Quant cobren els protagonistes de les pel·lícules en acció real de Disney?

La Bella i la Bèstia és l'última producció de l'estudi de Mickey Mouse que ha arribat als cinemes. Emma Watson protagonitza la cinta, amb la qual de moment l'actriu ja ha ingressat 3 milions de dòlars, segons informa The Hollywood Reporter.

Un sou que és el fix de Watson, ja que si la pel·lícula recapta a taquilla els prop de 759 milions de dòlars que va obtenir, per exemple, Malèfica, els emoluments de l'actriu ascendirien fins als 15 milions de dòlars.

Tot apunta que l'actriu d'Harry Potter tornarà a viure els seus dies daurats, almenys en el que al seu salari es refereix, ja que s'espera que La Bella i la Bèstia de Bill Condon superi en el seu primer cap de setmana els 140 milions de dòlars.

Una suma major a les anteriors pel·lícules en acció real de l'estudi, ja que El Llibre de la Selva va recaptar 103 milions de dòlars en el seu primer cap de setmana mentre que Ventafocs va obtenir prop de 68 milions de dòlars. Finalment, van aconseguir 966 milions i 543 milions de dòlars, respectivament.

Amb aquests resultats Disney no para i ja prepara la pel · lícules en acció real d'altres dels seus clàssics. Mulán arriba als cinemes el 2 de novembre de 2018, seguida per l'estrena del remake de Mary Poppins protagonitzat per Emily Blunt. Jon Favreau torna a formar equip amb l'estudi en aquesta ocasió per dirigir El Rei Lleó en la qual Donald Glover i James Earl Jones, interpretaran a Simba i Mufasa.

Dumbo també tornarà a la gran pantalla, en aquesta ocasió sota la direcció de Tim Burton. La pel·lícula anava a comptar amb la participació de Will Smith, però finalment l'actor va abandonar el projecte ja que estudi i intèrpret no van arribar a un acord salarial (Smith demanava 20 milions de dòlars).

Altres títols en els quals treballa Disney és la pel·lícula centrada en la vilana Cruella de Vil que protagonitzarà Emma Stone i la versió en acció real d'Aladdin que començarà el seu rodatge al mes de juliol al comandament de Guy Ritchie.