El drama italià protagonitzat per l'aclamada Charlotte Rampling, 'Hannah', arriba a la gran pantalla aquest divendres de la mà del director Andrea Pallaoro. La vida de Hannah, una dona madura que segueix una rutina rigorosa que li permet escapar-se de si mateixa, donarà un gir inesperat quan ha d'acompanyar el seu marit a la presó perquè compleixi amb una condemna. En aquest punt, la protagonista començarà a veure com la seva vida comença a esfondrar-se. 'Deadpool 2´, la segona entrega del superheroi de Marvel arriba a la gran pantalla amb la direcció de David Leitch i Ryan Reynolds de nou en el paper protagonista. Una altra estrena destacada es 'El taller de la escritura' de Laurent Cantet, director de la premiada 'La clase'.

Des de França s'estrena el drama 'El taller de la escritura' protagonitzat per Marina Foïs i Matthieu Lucci. L´argument gira en torn l´experiència d´Antoine que es va inscriure a un taller d´escriptura dirigit per la novel·lista d´èxit Olivia. Durant el transcurs del film Antoine mostrarà un caràcter explosiu, fet que tant atraurà com produirà rebuig a Olivia.

'Las estrellas de cine no mueren en Liverpool'

La producció anglesa 'Las estrellas de cine no mueren en Liverpool' basada en la història d´amor entre la cèlebre actriu de Hollywood Gloria Grahame i l´actor Peter Turner arriba de la mà del director Paul McGuigan. El film, basat en les memòries de Turner, relata els últims dies de la guardonada Gloria Graham a partir de les vivències de l´actor al rebre una trucada en que se l´informa que la salut de la seva amant penja d´un fil. Jamie Bell, Annette Bening, Julie Walters, Vanessa Redgrave, Stephen Graham, Kenneth Cranham i Frances Barber encapçalen l´elenc d´actors.

'Deadpool 2'

Ryan Reynolds es posa a la pell del superheroi Deadpool per segona vegada en un nou film del personatge. Després de sobreviure a un atac que gairebé li costa la vida, Wade Wilson intentarà convertir-se en el cambrer més famós de la ciutat al mateix temps que prova de recuperar el sentit del gust. Wade haurà de lluitar contra ninjes i gossos agressius mentre recorre el món per trobar el significat de la família, l´amistat i l´èxit.

'Dos coronas'

Michal Kondrat presenta el drama polonès 'Dos coronas' que compta amb un elenc d´actors format per Adam Woronowicz, Antoni Pawlicki, Pawel Delag, Maciej Musial i Cezary Pazura. El film repassa la biografia de Maximilian Kolbe , una de les figures més conegudes del panorama polonès i internacional pel seu paper en el camp de concentració d'Auschwitz.

'Borg McEnroe'

El director Janus Metz Pedersen presenta des de Suècia 'Borg McEnroe', la biografia esportiva que relata la rivalitat entre el suec Borg i el nord-americà McEnroe; dues llegendes del tenis. El drama està protagonitzat Shia LaBeouf i Stellan Skarsgard que donen vida als personatges principals.

'Lean on Pete'

Charley, un jove de 16 anys, decideix recórrer la carretera amb la companyia d'un cavall robat per trobar la pau i la llibertat. El film està protagonitzat per Charlie Plummer i dirigit per l'autor de '45 años' i 'Weekend', Andrew Haigh.