No està al nivell del cinema actual d'animació més brillant, un privilegi al qual només hi té accés part de la producció de Disney i Pixar, però té mitjans per convocar un auditori infantil milionari que arriba ni més ni menys que als 65 milions de pressupost.

Així arriba el segon lliurament de 'Angry Birds 2'. La pel·lícula s'estrena a les pantalles tres anys després de la primera, que va aconseguir un èxit extraordinari.

S'ha cuidat de manera especial la versió espanyola, en la qual intervenen, al costat d'un Santiago Segura que s'ha convertit en amo i senyor d'aquests escenaris, l'actor i director José Mota, l'actor Alex de la Església i l'actriu Cristina Castaño.

El que menys destaca és que el projecte transita en el pla de l'argument per uns paràmetres bastant afins al títol precedent i explota situacions iguals. Malgrat això ha prescindit dels realitzadors previs, Clay Kaitis i Fergall Reilly.

El que més sorprèn és que s'ha triat a un director turc, Thurop Van Orman, ajudat pel codirector John Rice, que debuta per complet en la màxima responsabilitat. Amb aquests antecedents s'ha elaborat un llargmetratge de 96 minuts entretingut i en algunes ocasions entonat en què l'ocell Red s'ha convertit en amo i senyor de la seva illa.

Gràcies, això sí, al fet que Red va ser l'únic capaç de fer front als perills que amenacen a aquests ocells maldestres davant l'amenaça dels porcs verds. El cas és que mentre el problema entre porcs i ocells s'ha transformat en batalla campal, el panorama canvia quan unes gegantines boles de gel comencen a caure.