INGREDIENTS
- 1 paquet de raviolis
- 2 bosses de boles de mozzarella
- 1 alvocat
- 2 tomàquets madurs i forts
- 2 cebes tendres
- 1 cull. suc de llimona
- Oli
- Sal i pebre
Salsa d’espàrrecs:
- 1 manat d’espàrecs de marge
- 60 g mozzarella
- 1 llesca de pa
- 250 cc llet
- Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ
- Coem els raviolis el temps indicat amb aigua i sal.
- Escorrem, amanim amb oli i pebre i els posem en una plata per deixar refredar.
- Escaldem els tomàquets madurs, escorrem, pelem i tallem a daus.
- Pelem l’alvocat, freguem amb llimona i tallem a daus petits.
- Tallem la ceba tendra a daus petits i la posem en vinagre, aigua i granets de sucre.
- Barregem els raviolis amb el tomàquet, ceba, alvocat i mozzarella.
- Per fer la salsa, tallem els espàrrecs a trossets petits. Els escaldem 3 minuts.
- Esmicolem el pa i el fregim fins que quedi cruixent.
- Barregem els espàrrecs i pa amb la llet i portem a ebullició durant 5 minuts. Afegim sal, pebre i la mozzarella i remenem fins que s’hagi fos el formatge. Escampem aquesta salsa per sobre dels raviolis i servim.