INGREDIENTS

  •  1 paquet de raviolis
  • 2 bosses de boles de mozzarella
  • 1 alvocat
  • 2 tomàquets madurs i forts
  • 2 cebes tendres
  • 1 cull. suc de llimona
  • Oli
  • Sal i pebre

Salsa d’espàrrecs:

  • 1 manat d’espàrecs de marge
  • 60 g mozzarella
  • 1 llesca de pa
  • 250 cc llet
  • Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ

  • Coem els raviolis el temps indicat amb aigua i sal.
  • Escorrem, amanim amb oli i pebre i els posem en una plata per deixar refredar.
  • Escaldem els tomàquets madurs, escorrem, pelem i tallem a daus.
  • Pelem l’alvocat, freguem amb llimona i tallem a daus petits.
  • Tallem la ceba tendra a daus petits i la posem en vinagre, aigua i granets de sucre.
  • Barregem els raviolis amb el tomàquet, ceba, alvocat i mozzarella.
  • Per fer la salsa, tallem els espàrrecs a trossets petits. Els escaldem 3 minuts.
  • Esmicolem el pa i el fregim fins que quedi cruixent.
  • Barregem els espàrrecs i pa amb la llet i portem a ebullició durant 5 minuts. Afegim sal, pebre i la mozzarella i remenem fins que s’hagi fos el formatge. Escampem aquesta salsa per sobre dels raviolis i servim.