
Coca de llardons per a endolçar el carnaval
Són unes bones postres per acompanyar les festes de carnaval
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles

INGREDIENTS
- 2 làmiines de pasta de full
- 200 grams de llardons de la nostra carnisseria de confiança
- Pinyons
- Sucre
- 1 ou
Elaboració
- Per començar a elaborar la recepta, preescalfem el forn a 180º perquè estigui a punt a l’hora de rebre aquest dolç
- Col·loquem una làmina de pasta de full sobre la superfície de treball
- Repartim per sobre els llardons
- Posem l’altra làmina a sobre i, amb l’ajuda d’un corró, unim la massa
- Segellarem els extrems fent un plec cap a dins
- Pintem amb ou batut i col·loquem per sobre una bona quantitat de sucre i els pinyons ben repartits
- Enfornem a 180º uns 20 minuts fins a tenir una coca de llardons increïble
- Aconsellem acompanyar la coca amb un bon vi dolç de la DO Empordà