Aquesta és la millor cervesa del supermercat segons l'OCU i només costa 0,30 cèntims

Descobreix on podràs trobar-la

A. Nego

El pla de prendre una cervesa fresqueta amb amics és un dels preferits tant a l'hivern com a l'estiu. En una terrassa, fent un pícnic al camp o durant una tarda de platja, ens pot acompanyar una llauna d'una de les begudes més consumides al nostre país.

Amb l'objectiu d'ajudar-nos a prendre una bona decisió en les nostres compres, l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) ha elaborat una anàlisi per descobrir quina és la millor cervesa de venda als supermercats tenint en compte la relació qualitat-preu.

A l'hora de buscar l'estalvi, els preus de les marques blanques no tenen competència, i gairebé tot supermercat com cal compta amb una opció cervesera a bon preu.

La majoria de les llaunes de cervesa situen el preu entre els 30 i els 70 cèntims, encara que, com assegura l'informe de l'OCU, qualitat i preu no sempre van agafats de la mà.

Per aquest motiu el rànquing de l'OCU és el següent:

Amb una puntuació de 60 punts se situa Cruzcampo Pilsen, la qual costa 0,72 cèntims i ha obtingut la nota de qualitat més baixa. La segueix d'aprop la llauna de Heineken, la més cara, amb un preu de 0,76 cèntims i una nota de qualitat de 67 punts. En els darrers llocs de qualitat també se situen la Steinburg (Mercadona), la cervesa Alhambra, i la Saerbrau Holandesa (Carrefour).

Xibeca

Xibeca / DAMM

La cervesa més barata del rànquing és la Karlsquell, la qual es pot comprar a Aldi per 0,29 cèntims, mentre que el podi en la qualitat se l'emporta Xibeca, que ha aconseguit 80 punts a la classificació. Però la que se situa al podi de preu i qualitat és l'Aurum, d'Eroski, amb un preu de 0,30 cèntims i l'OCU li atorga 70 punts.