Quiosc

Regió7

Espaguetis amb crema de pèsols, citronel·la i salmó

Vots: 1/5 estrelles

4 racions
Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 400 g d'espaguetis
  • 350 g de salmó fumat
  • Per a la crema de pèsols:
  • 150 g de ceba picada
  • 400 g de pèsols
  • 2 branquilions de citronel·la
  • Sal i pebre al gust
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • 300 ml de brou vegetal o aigua

Elaboració

  1. Piqueu la ceba i poseu-la en una cassola amb tres cullerades d’oli, ens recomana el xef Roberto Colella.
  2. Sofregiu-la fins que enrosseixi.
  3. Afegiu-hi els pèsols, mescleu-ho i cuineu-ho a foc fort durant 30 segons.
  4. A continuació, afegiu-hi el brou i bulliu-ho tres minuts a foc fort. D’altra banda, piqueu la citronel·la i prepareu una batedora.
  5. Després dels tres minuts de cocció del brou, fiqueu tot el que hi ha a l’olla a la batedora juntament amb la resta de l’oli i la citronel·la, i tritureu-ho a màxima velocitat durant 2-3 minuts.
  6. Una vegada triturada la crema, filtreu-la per un colador tan fi com sigui possible perquè no quedin trossos de la citronel·la.
  7. Bulliu els espaguetis amb força aigua durant dos minuts menys del temps que marca el fabricant.
  8. Llavors, coleu la pasta i barregeu-la amb la crema de pèsols deixant que lligui amb els espaguetis.
  9. Just al final, afegiu-hi el salmó fumat tallat a tiretes.

Més Receptes

Compartir l'article

stats