La periodista María Teresa Campos, de 75 anys, rebrà l'alta mèdica després d'estar ingressada a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid des del passat 16 de maig, quan va patir un ictus que, segons la seva filla Terelu Campos, li ha afectat la visió però no la mobilitat ni la parla.

Segons han confirmat a Efe fonts del centre hospitalari privat, Campos ha abandonat passat el migdia les instal·lacions, en les que ha estat des del 16 de maig, primer a la Unitat d'Ictus i, des de dijous passat, en una habitació en la qual el equip mèdic va haver de restringir les visites.

Des que patís l'ictus, la veterana presentadora televisiva, que recentment va acomiadar el seu programa "Qué tiempo tan feliz!" després de més de 660 emissions i va signar un contracte de llarga durada amb Mediaset, ha rebut nombroses mostres d'afecte tant a les xarxes socials com a través de les seves filles, segons han assegurat elles en diversos programes de Telecinco.

Pel seu exprés desig, no s'ha informat del que ha passat a la seva parella, Edmundo Arrocet, que està concursant en "Supervivents".