"Avui ve a divertir-se a 'El Hormiguero'". La frase amb la qual rep Pablo Motos als seus convidats s'ha girat en contra seu i ha estat objecte de mofa pel tracte que els dispensa a vegades. A continuació repassem alguns dels moments més vergonyosos o polèmics de l'espai que emet actualment Antena 3.

Justin Bieber i els seus fans

El canadenc és un habitual del programa sempre que passa per Espanya. Les visites de l'ídol de les adolescents sempre deixen algun moment per recordar. Un dels més vergonyants va ser quan tres enfervorides fans havien d'aguantar les carícies i petons de Bieber sense tocar-lo. Tot un repte.

El ball de la vicepresidenta

La vicepresidenta del Govern Soraya Sáenz de Santamaría va demostrar els seus dots artístics ballant, amb una estudiada coreografia, la música amb la qual comença 'El Hormiguero'.

L'entrevista a Isabel Pantoja

La tonadillera va triar 'El Hormiguero' per donar la seva primera entrevista després de la seva sortida de la presó. Però ho va fer en un fals directe. La Pantoja, que segons Motos no va cobrar ni un euro, sabia que anava a ser tractada entre cotons i el piloteig va ser continu. Mostres d'amor mutu, la trucada per sorpresa?, de Kiko Rivera, o les mencions a la gosseta Sisi de la sevillana van ser alguns dels moments més entranyables de la conversa.

Acusacions de masclista

¿Motos masclista? Les xarxes socials van carregar durament contra el presentador valencià i el van acusar de comportar-se de manera masclista amb les protagonistes de la sèrie 'Las chicas del cable'. Les preguntes sobre 'perreo', 'reggaeton' o escenes de llit van fer saltar espurnes a Twitter.

Timothy Olyphant fa broma amb l'altura de Motos

L'actor nord-americà arribava a 'El Hormiguero' al costat de Drew Barrymore per promocionar la sèrie 'Santa Clarita Diet' i no es va tallar un pèl a l'hora de llançar pulles a Motos. El presentador es va sentir bastant incòmode, especialment quan l'intèrpret va fer broma amb la seva alçada.

La decapitació de Dani Martín

L'artista madrileny va ser el protagonista d'una de les majors polèmiques del programa. Motos i el seu equip van fer creure als teleespectadors que Dani Martín havia estat decapitat en un truc de màgia que havia sortit malament.

La caiguda de Cayetano Rivera

El torero va acabar a l'hospital per una mala caiguda durant la prova que li havia posat Pablo Motos. El fill de Paquirri va haver de ser operat d'una fractura de peroné i es va veure obligat a suspendre la volta al món que tenia previst fer amb una finalitat solidària.

Jorge García i els caramels de menta

Motos va insinuar que a l'Hurley de 'Perdidos' li feia olor l'alè. "El teu t'enamores de Libby i hi ha un moment en què la beses, i m'han dit que l'equip va portar caramels de menta". L'actor es va mostrar estupefacte davant el comentari i li va preguntar a Motos a veure on havia sentit això.