Després de conèixer que Atresmedia havia comprat els drets del programa «La Voz» tots esperàvem ansiosos els noms dels nous 'coach' en aquesta cadena, però el que ningú esperava és que comptaran amb un dels cantants més reeixits de les passades edicions de Telecinco: David Bisbal.

El d'Almeria ha fitxat per Antena 3 com revelaven des de Fórmula TV per reprendre el seu treball com a 'coach' en l'adaptació espanyola de «The voice», programa en què ja va participar durant les primeres edicions en 2012 i 2013 a Telecinco.

Pel que sembla, Antena 3 vol renovar el format i treure-li partit a «La Voz Senior», programa mai abans emès a Espanya, però vol mantenir a un dels coach que més èxit i repercussió va aconseguir en el seu primer llançament per enganxar els espectadors de l'altra cadena. Per aquest motiu no han dubtat a oferir-lo a David Bisbal, que va reprendre la seva gira el cap de setmana després del seu recent casament secret amb Rosanna Zanetti.

La productora del talent Show, Boomerang TV, segueix negociant els noms dels altres tres 'coach' que acompanyaran David Bisbal en la seva nova aventura per Atresmedia. Entre els noms que s'estudien sonen com a molt probables el de Lolita Flores, que ja té un contracte signat amb la cadena i que podria rellevar el paper de la seva germana Rosario a Telecinco, o Chenoa, que actualment treballa en programes com 'Zapeando' o 'Tu cara me suena'.