Demà divendres, a partir de les 21 h, al canal #0 de Movistar+, arrenca una nova edició del concurs de talent Fama, a bailar. Paula Vázquez tornarà, així, a les pantalles cada dia en directe, de diumenge a dijous, per explicar les novetats de cada jornada a l'escola i els avenços dels 16 alumnes que, aquesta vegada durant 16 setmanes, lluitaran per arribar a la gran final i fer-se amb el premi individual, tan d'acord amb la filosofia del programa: 30.000 ? per completar la seva formació. Aquest any, a més, també s'escollirà la millor parella de ball, un reconeixement a la feina en equip.

L'escola es muda, en aquesta segona edició, a l'antiga Fàbrica Roca, al municipi madrileny d'Alcalá de Henares, un lloc emblemàtic tres vegades més gran que el de la primera edició. Més de 6.000 m2 d'aquestes espectaculars instal·lacions estaran destinats al programa.

L'espai dedicat a l'escola es renova completament, ja que aporta més intimitat als alumnes, que, així, podran gaudir de més concentració. Completament separat del plató central on transcorren les gales, tindrà sales d'assaig, de tutoria, menjador, zona de descans i una espectacular sala de treball, on es desenvoluparan els workshops i les classes especials.

Aquesta zona estarà dotada de diverses càmeres que evitaran el contacte dels tècnics i operaris amb els alumnes en les seves àrees de convivència i amb els professors, i que tractaran d'intervenir el mínim possible en el desenvolupament del dia a dia de l'escola, fet que provoca que l'experiència sigui el més similar a un centre d'alt rendiment en la vida real.

Després d'una primera temporada marcada per un èxit global d'audiència, seguiment social, notorietat i fenomen fan, Fama, a bailar, programa produït per la plataforma Movistar+ en col·laboració amb Zeppelin, torna disposat a seguir apostant per l'excel·lència en el ball i apropant-nos encara més a la música urbana i al carrer.