Recording avui a les 18.35 h repassa els 60 anys d'història de TVE Catalunya a partir dels més de 300.000 documents d'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment.

Avui visita el programa el periodista esportiu Pere Barthe, amb qui es repassaran alguns dels grans escriptors que han passat per la cadena televisiva, com Josep Pla, Mercè Rodoreda, Jorge Luis Borges i Teresa Pàmies.

També participarà al programa l'actriu Vicky Peña per recordar alguns dels programes dramàtics i sèries que s'han fet a RTVE, com La plaça del Diamant i El conde de Montecristo, i també les obres que es van representar als espais Estudio 1 i Novel·la.

Tinet Rubira, antic presentador de Plàstic i actualment executiu audiovisual, també assistirà al programa per fer una mirada retrospectiva d'alguns dels solistes espanyols com Alejandro Sanz, Nino Bravo, Massiel i Pablo Alborán.

I en l'espai dedicat als oficis es parlarà de la feina dels responsables de so i d'ambientació musical del centre de producció de RTVE a Sant Cugat.