Verano azul, la sèrie que va fer història a la televisió espanyola en plena transició a la democràcia, ja es pot veure al catàleg d'Amazon Prime Video. La ficció d'Antonio Mercero estrenada l'octubre de 1981 a Televisió Espanyola i que narrava la història d'un grup d'adolescents que passaven l'estiu en un poble de la costa de Màlaga s'incorpora finalment a la plataforma del gegant del comerç electrònic, tot i que abans de l'estiu passat tot semblava indicar que es quedaria a Netflix, que va anunciar a través de Twitter que l'incorporava al seu catàleg.

A banda de la plataforma en streaming, la sèrie es pot veure íntegrament i de forma gratuïta des de fa anys a través del servei a la carta de Televisió Espanyola.

Protagonitzada, entre d'altres, per Juanjo Artero, Maria Garralón i Antonio Ferrandis, Verano azul va ser una de les primeres sèries espanyoles que es va exportar al mercat internacional i que va arribar primer a diversos països de l'Amèrica Llatina i, doblada, a bona part d'Europa. A més, des de la seva estrena, la sèrie no ha abandonat mai la televisió pública espanyola, que no ha dubtat mai en oferir reposicions que han gaudit d'unes bones xifres d'audiència. L'estiu passat es va poder veure a través de La 2 de Televisió Espanyola.