Atresmedia ja ha revelat qui seran els personatges que donaran la benvinguda al nou any a Antena3 i La Sexta. L'elecció no ha sorprès, ja que per quart any consecutiu Cristina Pedroche i Alberto Chicote es menjaran el raïm junts. D'altra banda, i quan ja és el seu tercer any junts, Cristina Pardo i Iñaki López la donaran a La Sexta, mentre que el cuiner i la col·laboradora de televisió ho faran a Antena3.

Tots els anys en què Cristina Pedroche ha estat l'encarregada de donar la benvinguda del nou any a televisió ha estat polèmica pel vestit que ha portat. Sempre com un «crit a la llibertat», la col·laboradora ha anat disminuint la quantitat de roba i lluint més transparències amb dissenys molt extravagants. Aquest any encara es desconeix què ha triat que portarà per a la gran nit, però hi ha la garantia que no passarà desapercebut, com ha passat els anys anteriors.

De moment, encara no ha transcendit qui farà les campanades a Telecinco. Se sap que Jesús Vázquez és un dels escollits però també ha sonat amb força el nom d'Isabel Pantoja, qui ara té un contracte amb Mediaset i que ha estat la protagonista indiscutible de la cadena després del seu pas per Supervivientes 2019. Seria el segon any de Pantoja i el presentador de programes musicals donat la benvinguda a el nou any.