Javier Cámara s'ha posat a l'altra banda de la càmera, per primer cop a la seva carrera, per dirigir un dels set episodis de Vamos Juan, seqüela de Vota Juan, la sèrie original de TNT, produïda per 100 Balas i WarnerMedia, protagonitzada per ell mateix interpretant el polític de ficció Juan Carrasco.

En el seu debut com a director, Cámara ha tingut el suport de l'equip de producció, que lidera el showrunner i creador de la sèrie Diego San José. Cámara se suma com a director a l'equip de realitzadors Borja Cobeaga i Víctor García León, que ja va participar com a director a Vota Juan.

«Aquestes coses em passen per jugar amb foc, per ficar el nas en afers que no eren estrictament meus. La confiança generada al rodatge de Vota Juan i Vamos Juan va derivar en una proposta desgavellada que, per absurda, s'ha acabat fent realitat», ha dit Cámara sobre l'experiència, en declaracions en un comunicat enviat pel grup Mediapro, al qual pertany la productora 100 balas.

La seqüela de Vota Juan se centra en el personatge del polític Juan Carrasco, interpretat per Cámara. Han passat dos anys des del final de la primera temporada. Allunyat de la vida pública, Carrasco viu a Logronyo i fa de professor de biologia en un institut.