Aquesta nit s'estrena Gent de mercats, la nova docusèrie de TV3 creada amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s'endinsa en mercats municipals de Catalunya per conèixer les persones que els poblen. L'especialista de gastronomia als Informatius de TV3 Tana Collados és la directora d'aquesta producció, que s'emetrà a partir de les 22.55 h.

Nissagues de venedors o botiguers que acaben d'arribar, als mercats tots aposten per la venda amb una relació més humana. Gent de mercats posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions.

La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà per tots els racons. A través dels seus protagonistes, s'entendran els reptes amb què s'enfronten, les relacions que estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

Gent de mercats està dirigit per Tana Collados, que ha treballat en altres formats relacionats amb l'alimentació i la cuina, com en els 30 minuts titulats Mercats oberts, Boqueria, un mercat retratat, Ambaixadors de gust i Mediterrània, la mar de conflictes, i també ha dirigit el programa de TV3 Cuines i la revista Al vostre gust.