El canal 33 és aquest cap de setmana un aparador de la música del país, i en aquest espai, avui a la nit, hi ha música igualadina i confinada. El canal 33 emetrà un concert de mitja hora que el músic Roger Argemí ha gravat aquests dies. És un concert d'homenatge a la situació d'emergència sanitària que ha viscut la Conca d'Òdena.

Segons la programació oficial de la CCMA, serà a les 22.20 h de la nit. Diumenge passat a les 22 h ja es va emetre una de les peces, Aixeca't, Igualada, del mateix compositor.

Durant el diumenge, el 33 oferirà cançons confinades amb David Busquets & Ju, Cris Juanico, Xevi i Paula Valls, SpxxnP, Xavier Dotras & David Montero i Masvidal. Just després actuarà Roger Argemí amb el seu concert de confinament i en homenatge a les víctimes de la pandèmia de la vall d'Òdena. Després, Mariona Sagarra prendrà el relleu amb el concert que va oferir al CAT amb lletres de la poetessa Montserrat Abelló. I la nit seguirà amb el concert multidisciplinari de música electrònica «Hidden reflections live» de Yarei Molina & Chounar & Isolator.