TVE continua avançant els noms dels famosos que participaran en la cinquena edició de Masterchef Celebrity. L'exministra i diputada del Partit Popular Celia Villalobos serà un dels personatges que passaran pels fogons del programa, normalment ocupats per intèrprets, músics, presentadors o esportistes.

L'exvicepresidenta primera del Congrés dels Diputats, que va anunciar la retirada de la vida política el febrer de l'any passat, comparteix cartell amb l'humorista i actor Florentino Fernández i l'actor Juan José Ballesta, protagonista de films com El Bola o 7 Vírgenes, dues de les noves confirmacions que va revelar ahir la cadena pública a través de les xarxes socials.

L'actriu Raquel Meroño i el presentador Gonzalo Miró són altres personatges coneguts que demostraran les seves habilitats gastronòmiques, segons va anunciar ahir l'organització del programa de TVE, que actualment té en pantalla la vuitena edició de Masterchef però ja escalfa motors per a l'edició amb famosos.

Tots ells se sumen als primers cinc noms que ja havia avançat la cadena, entre els quals el còmic David Fernández, conegut per haver-se posat a la pell de Chiquiliquatre i representar Espanya al festival d'Eurovisió; l'actriu Melani Olivares i la cantant coneguda com la Terremoto de Alcorcón.

Les altres celebritats que han confirmat que es posaran el davantal en la propera edició del programa són la presentadora de televisió Raquel Sánchez Silva i l'estilista Josie, un dels habituals del plató de Zapeando, a la Sexta.

Falcó, l'última guanyadora

La quarta edició de Masterchef Celebrity es va acabar a final del mes de novembre, amb Tamara Falcó com a guanyadora. La filla d'Isabel Preysler es va imposar en la final a l'actor Félix Gómez. Els famosos que van quedar a les portes de la final van ser Boris Izaguirre i Vicky Martín Berrocal.