Continuen els canvis a TVE, amb un relleu en moltes de les corresponsalies a l'estranger. Si fa uns dies la cadena anunciava que unificarà tota la franja matinal en un únic programa presentat per la meteoròloga Mònica López, ara el reajustament s'ha produït als cor-responsals dels informatius.

La setmana passada es va conèixer que José Ramón Patterson i Miguel Ángel Idígoras abandonarien els seus respectius llocs a Brussel·les i Londres, i aquesta setmana el portal Bluper ha avançat que Lorenzo Milá deixarà la corresponsalia de Roma per tornar a Espanya, mentre que Almudena Ariza canviarà la de París per ocupar la de la capital del Regne Unit.

Així, la plaça a França que deixa Ariza seria ocupada per Mavi Doñate, corresponsal a l'Àsia-Pacífic, mentre que la de Roma podria recaure en les mans de Begoña Alegría, que va ser la directora d'informatius de la cadena pública des del començament del mandat de Rosa María Mateo fins al gener d'aquest any, quan va dimitir del càrrec.

D'altra banda banda, tot sembla apuntar que la corresponsalia de Brussel·les serà per a Ana Belén Lorente, fins ara corresponsal a Lisboa.