Alberto Chicote torna aquesta nit a La Sexta amb el propòsit de treure a la llum la veritat sobre els aliments que consumim. La nova temporada de ¿Te lo vas a comer? arrenca amb un doble lliurament en el qual el xef investigarà com és el pa que mengem i si hi ha frau en el menjar ecològic.

Com en les seves anteriors temporades, el programa buscarà possibles negligències, delictes, escassetat d'inspeccions sanitàries, productes il·legals, errors en la cadena de control alimentari, intoxicacions, aliments tòxics o enganys al consumidor. En el primer episodi, el programa es fixa en un producte imprescindible. La immensa majoria de la població espanyola compra pa diàriament, i es consumeix més de 30 quilos de pa per persona a l'any, el que suposa una despesa de prop de 100 euros. Des de fa uns anys, el pa de massa mare s'ha convertit en un autèntic reclam. Però, és realment de massa mare tot el pa que fa servir aquesta etiqueta? Els fabricants segueixen sempre la norma? Chicote ho investigarà parlant amb diversos flequers i experts de la indústria alimentària.

En el segon capítol, el xef buscarà què hi ha de cert en el productes que s'anuncien com a ecològics. Parlarà amb els productors per saber si hi ha venedors que ofereixen productes que no compleixen la normativa europea.