TVE ja treballa en la candidatura de Blas Cantó per a Eurovisió 2021. Després de l'elecció interna de l'artista i el seu tema 'Universo' per al festival d'aquest any, cancel·lat a causa de la situació sanitària per la pandèmia, la televisió pública opta per un mètode diferent per escollir el tema que defensarà a Rotterdam (Països Baixos) el 22 de maig.

Segons informa el portal eurovision-spain, TVE ha tancat amb l'equip de Blas i la seva discogràfica, Warner Music, una gala de preselecció en què es decidirà la cançó que interpretarà a la gran final del certamen europeu.

El murcià presentarà uns quants temes en la preselecció, que se celebrarà entre el gener i el febrer en una data encara per determinar. Segons informa aquest mitjà, l'audiència tindrà un paper fonamental per triar la cançó amb què Blas representarà Espanya, tot i que de moment es desconeix el pes que tindrà el vot del públic. La gala comptaria a més amb diversos artistes convidats, com Pastora Soler o Vanesa Martín.

Durant la nit d'ahir, Blas Cantó va publicar un missatge a través de Telegram amb què va fer saltar les alarmes dels eurofans. «Res és com ho imagineu. Aquesta vegada, us agafaré MÉS fort de la mà durant el viatge. ¿Preparats?», va avançar l'artista.